رفع خطاهای 7 و 8 کامفار (جدید)

ساخت وبلاگ

سه شنبه پنجم مهر ۱۴۰۱ ساعت 20:48 توسط داود ابراهیمی علمداری | 

خطای 7(کمبود وجوه در فاز ساخت)

خطای 8(کمبود وجوه در فاز تولید)

رفع خطای 7 : (کمبود وجوه در فاز ساخت)

با نمایش پیام خطای شماره 7 ؛ نرم افزار تشخیص داده که با هزینه های تعریف شده در مرحله ساخت به چه مقدار سرمایه نیاز داریم. یا طبق برخی متون سرمایه خودکار به دلیل کمبود وجوه ایجاد شده است. چون عملا این پول وجود نداشته توسط نرم افزار با رنگ قرمز نشان داده می شود و در عمل بایستی به روش "نقد" یا "وام" توسط سرمایه گذار تامین شود .

1- در نوار ابزار » انتخاب "طرح و نمونه" » انتخاب "انجام محاسبات" » مشاهده پیام خطای7 » تایید و خروج

2- انتخاب مسیر "نتایج تجاری" » انتخاب مسیر "جریانات نقدی به منظور برنامه ریزی مالی" » باز نمودن گزینه "کل" از گزارش نتایج تجاری

3- یادداشت نمودن مبالغ قرمز شده در ردیف افقی "وجوه اضافی (کسری)" » زیر سال­های 1، 2، .... ساخت

4- انتخاب گزینه "تایید" و خروج

5- انتخاب مسیر "طرح-نمونه" » انتخاب گزینه "ورود داده­ها" » انتخاب "منابع تامین مالی" » انتخاب یکی از گزینه های پرداخت نقدی توسط سرمایه گذار "سرمایه پر خطر" یا یکی از "وامها"

6- در صورت انتخاب پرداخت نقدی توسط سرمایه گذار "سرمایه پر خطر" » انتخاب "حقوق صاحبان سهام" » ورود مقادیر پرداخت شده توسط سرمایه گذار در سال 1 و 2 ساخت و ساز زیر ستون "مقادیر پرداخت شده"

7- تنظیم سایر اطلاعات موجود در سربرگ حقوق صاحبان سهام مثل "واحد پولی" » "تایید" و خروج از صفحه

8- انتخاب مجدد مسیر » "طرح و نمونه" از نوار ابزار » "انجام محاسبات" » "شروع" » در صورت ورود درست داده­ها پیام "خطای 7" مجدد تکرار نخواهد شد.

رفع خطای 8(کمبود وجوه در فاز تولید = کمبود سرمایه در گردش).

با نمایش پیام خطای شماره 8 ؛ در حقیقت نرم افزار تشخیص داده در مرحله بهره برداری نیاز به تامین مبلغ مشخصی وجوه برای فعالیت واحد سنعتی می باشد . یا طبق برخی متون برداشت خودکار از بانک به دلیل کمبود وجوه ایجاد شده است . چون بانک این پول را نداشته با رنگ قرمز نشان داده می شود و در عمل بایستی به روش "نقد" یا "وام" توسط سرمایه گذار تامین شود .

رفع این خطا نیز همانند روش رفع خطای 7 می باشد ؛ به عبارت دیگر مکمل رفع خطای 7 هست.

در حین اجرای روش بالا ؛ چنانچه در مرحله 3 ، موقع انتخاب "وجوه اضافی (کسری)" » متوجه شدیم علاوه بر سال 1 و 2 ساخت ، در سالهای اول بهره برداری نیز کسری وجوه داریم که با رنگ قرمز نیز مشخص می شوند ،این مبلغ از محل سرمایه در گردش تامین می شود.

در سالهای بعد بهره برداری چون سطح تولید کارخانه افزایش می یابد این مبلغ از محل در آمد خود کارخانه پوشش داده شده و لازم نیست توسط سرمایه گذار (نقد/وام) تامین شود.

به منظور رفع خطا، مقدار کسری وجوه فوق را که با رنگ قرمر مشخص هست یادداشت کرده » دوباره مسیر 5 بالا را طی کرده و در سالی از بهره برداری که به تامین سرمایه در گردش نیاز هست » یا از محل آورده نقدی سرمایه گذار "سرمایه پرخطر" و یا "وام" تامین می­نماییم.

چنانچه این مرحله درست انجام شود، با اجرای مجدد "انجام محاسبات" خطا 8 تکرار نخواهد شد.

à دانلود pdf مطلب جهت مطالعه و بررسی بیشتر Ä

ROI - نرخ بازگشت سرمایه یا بازده‌ سرمایه‌گذاری...
ما را در سایت ROI - نرخ بازگشت سرمایه یا بازده‌ سرمایه‌گذاری دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : mabanicomfar بازدید : 486 تاريخ : جمعه 7 بهمن 1401 ساعت: 18:46